HVEM ER LISE-LOTTE BERG?

Passion for at få dig i mål som en vinder

JEG HAR NÆRVÆR
OG OPRIGTIG INTERESSE

… DET ER MIT JOB OG MIN PASSION

Jeg har lang undervisererfaring fra på både Erhvervsakademi Dania og IBA Kolding, og som underviser på Arbejdslystkonsulent uddannelsen. Jeg samarbejder med 23 kommuner og en lang række private virksomheder. Mit CV vidner desuden om tidligere ansættelse i et af landets største konsulenthuse. Som udviklingskonsulent benytter jeg mig af mine certificeringer som arbejdslystkonsulent, ICC Coach, GAIS Ambassadør og ikke mindst min certificering i Everything DiSC fra DiSC Nordic

“Jeg er din sparringspartner, din coach og din eksterne konsulent. Jeg udfordrer dig og støtter dig fordi jeg har oprigtig interesse i dig og din situation – det har jeg gjort i 15 år, og jeg elsker det!”

At arbejde med leder- og teamudvikling er både mit job og min store interesse, og jeg kan ikke forestille mig noget andet eller bedre.

Mine kunder kender mig som den, der stiller skarpt på kommunikation og samarbejde. Jeg har en medfødte evne til at sætte mig i andres sted og forstå situationen fra den andens perspektiv. Du vil opleve, at jeg er uformel, ligetil og ærlig, når jeg sætter lup på sagens kerne og udfordrer de eksisterende overbevisninger.

JEG HAR NÆRVÆR
OG OPRIGTIG INTERESSE

… DET ER MIT JOB OG MIN PASSION


“Jeg er din sparringspartner, din coach og din eksterne konsulent. Jeg udfordrer dig og støtter dig fordi jeg har oprigtig interesse i dig og din situation – det har jeg gjort i 15 år, og jeg elsker det!”

At arbejde med leder- og teamudvikling er både mit job og min store interesse, og jeg kan ikke forestille mig noget andet eller bedre.

Mine kunder kender mig som den, der stiller skarpt på kommunikation og samarbejde. Jeg har en medfødte evne til at sætte mig i andres sted og forstå situationen fra den andens perspektiv. Du vil opleve, at jeg er uformel, ligetil og ærlig, når jeg sætter lup på sagens kerne og udfordrer de eksisterende overbevisninger.

Jeg har lang undervisererfaring fra på både Erhvervsakademi Dania og IBA Kolding, og som undervisser på Arbejdslystkonsulent uddannelsen. Jeg samarbejder med 23 kommuner og en lang række private virksomheder. Mit CV vidner desuden om tidligere ansættelse i et af landets største konsulenthuse. Som udviklingskonsulent benytter jeg mig af mine certificeringer som arbejdslystkonsulent, ICC Coach, GAIS Ambassadør og ikke mindst min certificering i Everything DiSC fra DiSC Nordic

JEG SIGER DET, DE ANDRE KUN TÆNKER

Du vil opleve, at jeg siger, det de andre kun tænker, fordi jeg ved at netop det at sætte lyd på uenigheder er vejen til bedre ledelse, effektiv opgaveløsning og bedre trivsel.

KNIVSKARPT FOKUS PÅ AT SPOTTE KUNSTIG HARMONI

… OG ERSTATTE DEN MED ÆGTE TRIVSEL

Jeg er praktiker og kender til de problemstillinger, der kan udfordre en leder – ikke kun fra teoribogen men fra praksis.

På min vej rundt har jeg oplevet, at der på mange arbejdspladser kommunikeres for lidt eller forkert, særligt når situationen er konfliktfuld. Der opstår deraf en anstrengende og demotiverende stemning – en stemning som jeg kalder kunstig harmoni. Mange af de problemstillinger jeg taler med lederne om, skyldes mangelfulde og utydelige kommunikation fra lederen selv. Derfor er jeg optaget af at hjælpe dig med at sætte lyd på ledelse, trivsel og udvikling og på den måde aflyse den kunstige harmoni og skabe ægte trivsel og effektivt i dit team. Sidegevindsten er at du bliver en langtidsholdbar leder med mod og mening.

De ledere og medarbejdere, der har været igennem mine forløb, kender mig som den, der stiller skarpt på kommunikation og samarbejde med udgangspunkt i fakta, følelse og behov. Kendetegnet for mig er desuden min medfødte evne til at sætte mig i andres sted og forstå situationen fra den andens perspektiv.

Jeg forstår – og jeg tør – at sætte lup på sagens kerne og udfordre de eksisterende overbevisninger på en respektfuld og omsorgsfuld måde, og jeg gør det på en ordentlig måde. Jeg kendt for at være tillidsvækkende, oprigtig og tydelig. Du kan være sikker på at:

“Jeg siger det jeg gør – og gør det jeg siger”

“Lise-Lotte has a perfect attitude towards the people she is doing the training for, silent, thoughtful with a deep understanding on what every person could benefit the most from. She can for sure also be very direct approaching if that’s what is needed. My team has enjoyed the cooperation and the development they have had.”

Bodil Worm, Teamudvikling
Bayer Diabetes Care

ORGANISATORISK MEDLEMSSKAB

JEG STILLER SKARPT PÅ BALANCE MELLEM RET OG PLIGT

Når jeg coacher ledere, kommer samtalen ofte ind på balancen mellem medarbejdernes ret og medarbejdernes pligt – det vil sige balancen mellem at medarbejderen trives og opgaven løses. Det kalder jeg et meningsfuldt organisatorisk medlemskab.

Hensynsbetændelse og dilemmaet forbundet dertil

Rigtig mange ledere føler sig udfordret på medarbejdernes ret og medarbejdernes pligt – de er i tvivl om, hvad de kan forlange og forvente, og hvilke beføjelser de har som leder i forhold til at stille krav til deres medarbejdere.
De har fået hensynsbetændelse – ganske enkelt. Hensynsbetændelse er den form for adfærd, hvor der tages mere hensyn til den enkelte frem for til holdet. Det er en adfærd, der forstærker sig selv og stiller lederen i et dilemma, når hensynet forhindrer, at arbejdet udføres tilfredsstillende.
Det bliver vi nødt til at tale om – for det tjener ingens fordel.

Jeg hjælper med at genskabe balancen ved at træne ledelse med mod og mening.

DEN INDIVI­DUELLE LEDER­UDDANNELSE

… ER MIT FLAGSKIB TIL DIG, DER VIL HAVE NOGET HELT UNIKT

“Bliv en langtidsholdbar leder med mod og mening – aflys den kunstige harmoni og skab ægte trivsel” er opbygget omkring mine erfaringer og uddannelser indenfor coaching og ledelse”

Går du også efter ægte trivsel og effektivitet?

Investér i en bedre arbejdsdag - Lad os tage en snak om ledelse, udvikling og trivsel.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 20 88 87 96, eller via formularen herunder.