LEDERCOACHING

Få inspiration og sparring, når du er udfordret i lederrollen

Har du brug for ledersparring om noget, der er ledelsesmæssigt svært. Søger du viden og værktøjer til at forbedre trivsel, samarbejde og kommunikation?
…eller har du blot brug for en uvildig at drøfte tingene med? Så er du havnet på den rigtig side.

GENKENDER DU EN ELLER FLERE AF FØLGENDE SITUATIONER?

 • Dit mod svigter, og du får ikke håndteret konflikterne i samarbejdet i tide
 • Du er i tvivl om, hvad du kan tillade dig at forlange af dine medarbejdere
 • I har kunstig harmoni og anstrengt stemning fremfor ægte trivsel. Det giver et dårligt samarbejde med snak i kulissen.
 • I har interne konflikter og samarbejdsproblemer, som koster mange lederressourcer og påvirker opgaveløsningen
 • Enkelte medarbejdere tager ikke ansvar, og der er opgaver, som sejler. Det giver frustration og påvirker effektiviteten.
 • Flere medarbejdere er gået ned med stress, selvom du har opmærksomhed på det.
  Det er dyrt både i sygemeldinger, brug af ledertimer – og har store menneskelige konsekvenser

KUNNE DU HELLERE TÆNKE DIG DETTE?

 • Tillid har erstattet kulissesnak. 
  Dine medarbejderne fortæller, hvis de mener, der er et problem. I har indbyrdes tillid og kan sige tingene højt. I finder løsningerne i fælleskab
 • Du har etableret et godt samarbejde i dit team 
  Medarbejderne hjælper hinanden, ved hvad de hver især skal gøre, og de forstår betydningen af et samarbejde om trivsel og opgaveløsning
 • Alle medarbejdere tager ansvar, og du er lykkes med at motivere dine medarbejdere
  Du kan håndtere de medarbejdere, der tidligere lod opgaverne sejle og bruger derfor langt færre lederressourcer
 • Ægte trivsel og effektivitet har afløst kunstig harmoni
  Du har ved hjælp af nye ledelsesmæssige greb aflyst den kunstige harmoni og har skabt ægte trivsel i dit team
 • Ingen eller meget få stresssygemeldinger i år
  Antallet af stress-sygemeldte er faldet. Du er lettet, for det berører dig, hver gang en af dine medarbejdere går ned med stress. I har sparet mange penge/timer på de færre sygemeldinger. Du har fået frigjort en del tid og luft i kalenderen til udvikling.

HVORDAN KOMMER DU I MÅL?

Hvis du kan nikke genkendende til de beskrevne situationer, så er der brug for en ændring i din lederstil. Det bliver ikke anderledes, før du ændrer adfærd.

Din måde at lede på er afgørende for, hvordan medarbejderne handler – og nye ledelsesmæssige greb og metoder kan gøre en forskel.

Hvilke metoder, du skal bruge, kommer an på, hvad du gør i forvejen o  hvad dine ledelsesmæssige udfordringer er. Det afdækker vi sammen, når vi lægger en plan for, hvordan du bliver leder med mod og mening.

Du får overblik og status over dine udviklingsmuligheder, og du får håndplukkede redskaber til at kommunikere tydeligt, så dine medarbejdere både forstår formålet med opgaverne, og ved hvad du forventer af dem.

HVOR, HVORNÅR, HVORDAN?

Et ledercoaching forløb sammensættes efter dit behov.
Det giver mening af køre et forløb med 6-10 coachingsamtaler over en længere periode.
På den måde får du mulighed for løbende at afprøve din nye viden og metoder hjemme på din arbejdsplads.

Du bestemmer, om vi mødes hos dig, på mit kontor eller om vi ses online

Vi afsætter 1,5-2 timer til hver samtale.

KUNDERNE SIGER:

“Mit ledelsesteam har gennemgået et lederudviklingsforløb med Lise-Lotte Berg fra september 2016 til april 2017. Forløbet indeholdt individuel personprofiltests, personlig coaching, og temadage med forskellige redskaber til udvikling af vores teams samarbejde. Temadagene bestod af konkrete opgaver til bearbejdning på selve temadagen, og til efterfølgende refleksion. Vores samarbejde var i forvejen uproblematisk og godt, men vi ønskede at være så effektiv og professionel en ledelse for vores medarbejdere som muligt. Og da vi var et nyt team, ville vi lægge skinner ud for, at vores samarbejde var rustet til også at kunne modstå modstand og konflikter.

Vi har virkelig fået valuta for pengene. Lise-Lotte er en kompetent facilitator. Hun går på opdagelse i det der sker mellem os på temadagene. I dette forløb er man selv på spil i forhold til de elementer af kompetencer som personprofiltesten viser. Hun tør gå tæt på, og hun gør det på en yderst professionel og ordentlig måde. Og det er netop i det felt udvikling og afklaring kan ske.

Efterfølgende anvender vi fortløbende begreberne og redskaberne fra forløbet med Lise-Lotte Berg, både i forhold til hinanden og til medarbejderne. Forløbet har givet os et klart billede af vores teams styrker og opmærksomhedspunkter. Vi kender simpelt hen hinanden bedre på et dybere plan end før.

Jeg kan varmt anbefale et forløb med Lise-Lotte Berg.”

Annette Green Kjærgaard,  Områdeleder, Favrskov Kommune 

”Jeg kan kun anbefale alle at tage et lederudviklingsforløb ved Lise-Lotte Berg. Mit coachingforløb ved Konsulenthuset Berg ́s og Lise-Lotte Berg, er noget af de bedste jeg har gjort for mig selv og min virksomhed. Gennem samtaler, coaching, personprofil m.m., fik vi lavet en plan, som jeg i dag har stor udnytte af. Jeg føler, at hverdagen er mere overskuelig, og jeg er blevet meget bedre til selvledelse. Udover udarbejdelsen af en gameplan, er jeg blevet coachet til at blive en bedre kommunikator og inspirator, hvilket gør mig til en bedre leder. Lise-Lotte er en utrolig god menneskekender, og når hurtigt frem til ‘sagens kerne’, og derfor får man virkelig mange værktøjer med efter et forløb ved Berg’s – også som privatperson, da energiniveauet er blevet væsentligt bedre. Jeg kan kun anbefale alle at tage et udviklingsforløb ved Lise-Lotte Berg.”

Karina Kiil, Marketingschef, ghd Scandinavia 

LEDERCOACHING

er det noget for dig?

Ledercoaching er for dig som ønsker at stå stærkt og være en langtidsholdbar og vellidt leder.

1:1 Ledercoaching henvender sig til den målrettede leder, som ønsker løbende udvikling.
Dig, der kan se idé i hele tiden at dygtiggøre dig og have en finger på pulsen
..og til dig, der mangler en uvildig og nærværende coach at sparre med, når lederrollen bliver for ensom.

Det er for dig, der oplever, at stemningen i dit team er kunstigt og anstrengt og at ingen rigtig tør tale om problemerne – heller ikke dig som leder.
Ledercoaching er til dig, som har erkendt, at du mangler modet til at italesætte uhensigtsmæssig adfærd og utilstrækkelig indsats, og til dig der drømmer om både at turde og kunne håndtere disse situationer.

Ledercoaching er for alle ambitiøse ledere.

HVEM ER DIN COACH?

Jeg hedder Lise-Lotte Berg og har 15 års erfaring og succes med ledercoaching.

Mine kunder kender mig som den, der stiller skarpt på kommunikation og samarbejde.
Kendetegn for mig er desuden min medfødte evne til at sætte mig i andres sted og forstå situationen fra den andens perspektiv. Du vil opleve at jeg er uformel, ligetil og ærlig, når jeg sætter lup på sagens kerne og udfordrer de eksisterende overbevisninger.

Jeg har lang undervisererfaring fra på både Erhvervsakademi Dania og IBA Kolding, og som undervisser på Arbejdslystkonsulent uddannelsen. Jeg samarbejder med 23 kommuner og en lang række private virksomheder. Mit CV vidner desuden om tidligere ansættelse i et af landets største konsulenthuse.

Jeg er certificeret arbejdslystkonsulent, ICC Coach og GAIS Ambassadør. og supplerer ofte ledercoaching med Everything DiSC Management Profil fra DiSC Nordic.

På min vej rundt har jeg oplevet, at der på mange arbejdspladser kommunikeres for lidt eller forkert – særligt når situationen er konfliktfuld. Der opstår deraf en anstrengende og demotiverende stemning – en stemning som jeg kalder kunstig harmoni. Mange af de problemstillinger jeg taler med lederne om, skyldes mangelfulde og utydelige kommunikation fra lederen selv. Derfor er jeg optaget af at hjælpe dig med at sætte lyd på ledelse, trivsel og udvikling og på den måde aflyse den kunstige harmoni og skabe ægte trivsel og effektivtit i dit team. Sidegevindsten er at du bliver en langtidsholdbar leder med mod og mening.

Går du også efter ægte trivsel og effektivitet?

Investér i en bedre arbejdsdag - Lad os tage en snak om ledelse, udvikling og trivsel.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 20 88 87 96, eller via formularen herunder.