MEDARBEJDERUDVIKLING

… og medarbejdercoaching skaber nye refleksioner

Konsulenthuset Berg’s sætter medarbejderen i fokus i et 1:1-medarbejderudviklingsforløb, som ikke blot kommer medarbejderen til gode,
det gavner også resten af teamet og virksomheden som helhed.

HVEM HENVENDER 1:1 MEDARBEJDERUDVIKLING SIG TIL?

Medarbejderudvikling er for medarbejdere, der har brug for redskaber til at håndtere arbejdsdagens potentielle udfordringer.

Et forløb med medarbejderudvikling bruges ved:

  • Kompetenceudvikling af medarbejdere
  • Samarbejdsvanskeligheder mellem medarbejdere
  • Udvikling af medarbejdernes selvledelse og gennemslagskraft
  • Udvikling af medarbejdernes selvtillid, selvfølelse og selvværd
  • Udvikling af medarbejdernes trivsel og organisatoriske medlemskab
  • Udvikling af medarbejdernes evne til at give og modtage konstruktiv kritik
  • Stresscoaching – som forebyggende indsats eller ved opstart efter stresssygemelding

MEDARBEJDERUDVIKLING MED DiSC PERSONPROFIL

Som Udviklingskonsulent hos Konsulenthuset Berg´s er jeg både certificeret i Extended DISC fra HR Solution og Everything DiSC fra DiSCnordic, og jeg bruger DiSC som en vigtig del af medarbejderudviklingen.

Med DiSC får medarbejderne et bedre indblik i egne adfærdstræk, motivationskilder og handlemønstre. Viden det første skridt mod forandring, og DiSC er et godt værktøj til at kortlægge de grundlæggende personlighedstræk hos medarbejderne, hvorefter udviklingsarbejdet kan begynde.

HVAD ER UDBYTTET AF MEDARBEJDERUDVIKLING

1:1 medarbejdercoaching hjælper medarbejderne til bedre selvindsigt, større motivation og effektivitet i hverdagen. Udviklingen medfører bedre trivsel, bedre samarbejde og bedre kommunikation, og har en positiv afsmittende virkning for hele teamet.

Vi sammensætter i fælleskab indhold og forløb, så det passer til situationen. Medarbejderudviklingen består både af mindsetsupport og handlingssupport, og jeg er altid til at komme i kontakt med mellem sessionerne. Jeg tilbyder også at kombinere 1:1-coachingen med temaindlæg og/eller teamudvikling, ligesom at jeg gerne hjælper dig som leder med ledercoaching.

HVEM ER DIN COACH?

Mit navn er Lise-Lotte Berg, og jeg har været udviklingskonsulent gennem mere end 15 år.

Jeg har en faglig såvel som en personlig interesse i at få ledere og medarbejdere til at lykkes i deres arbejdsliv. Jeg er kendt for at have oprigtig interesse i det hele menneske, at møde andre i øjenhøjde og at coache uden at bruge de faglige floskler, vi alle er lidt trætte af.

Min passion er at aflyse den kunstige harmoni på arbejdspladser og erstatte den med ægte trivsel, for jeg ved, at det gavner både leder, medarbejdere og organisationen som helhed.

”Kunstig harmoni er, når alle lader som om, at alt er godt, fordi de ikke bryder sig om at italesætte konflikterne. Kunstig harmoni er demotiverende, opslidende og skadeligt for den generelle trivsel.

ANDRE SIGER OM MEDARBEJDERUDVIKLING:

“Mit ledelsesteam har gennemgået et leder-udviklingsforløb med Lise-Lotte.
Forløbet indeholdt individuel personprofiltests, personlig coaching, og temadage med forskellige redskaber til udvikling af vores teams samarbejde. 
Vi har virkelig fået valuta for pengene. Lise-Lotte er en kompetent facilitator.
Hun går på opdagelse i det der sker mellem os på temadagene. I dette forløb er man selv på spil i forhold til de elementer af kompetencer som personprofiltesten viser.
Hun tør gå tæt på, og hun gør det på en yderst professionel og ordentlig måde. Og det er netop i det felt udvikling og afklaring kan ske. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Lise-Lotte Berg.”

Annette Green Kjærgaard, Områdeleder i Favrskov Kommune

HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE OM MEDARBEJDERUDVIKLING OG COACHING?

Du er altid til velkommen at booke et indledende
og helt uforpligtende møde med mig, hvor du hører mere.

Det er selvfølgelig helt gratis, og du booker ved at klikke nedenfor.

Går du også efter ægte trivsel og effektivitet?

Investér i en bedre arbejdsdag - Lad os tage en snak om ledelse, udvikling og trivsel.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 20 88 87 96, eller via formularen herunder.