BERG’S MODELLEN

En diamant klar til at blive slebet

1

SÆT ORD PÅ FAKTA
… hvem er du som leder og som menneske?

Vi sætter den helt stor lup på din situation og kobler dine følelser på fakta.
På den måde får vi tydeliggjort dit behov og kan tage fat, der hvor det giver mest mening.

2

LED MED MOD OG MENING
… bring din gennemslagskraft i spil

At være en langtidsholdbar leder med mod og mening er ikke blot en smart formulering. Det er en nødvendighed i nutidens ledelse. Vi tuner ind på dit ledelsesmæssige mod og din evne til at formidle mening, så dine medarbejder forstår formålet med dine beslutninger.

3

AFLYS DEN KUNSTIGE HARMONI
… skab ægte trivsel og velfungerende teams

Vi sætter i den grad spot på stemningen omkring dig. Vi kobler kunstig harmoni med din evne til at få tingene sagt i tide. Tillid og psykologisk tryghed i dit team er ligeledes med på menuen. Her har vi fat i områder, som desværre er et af de helt stor benspænd for mange ledere.

4

GIV TID TIL KOMMUNIKATION
… sæt lyd på samarbejdet

Her er vi nået til menuen største mundfuld: At kommunikere rigeligt – ligesom med smør i Prices køkken. Din succes som leder står og falder på, om du holder gryden med kommunikation i kog. Mange teams hungrer efter feedback og forventningsafstemning, og vi taler om, hvordan du kan mætte dem og skabe et velfungerende team.

5

SKAB BALANCE MELLEM MEDARBEJDERNES RET OG PLIGT
… opnå følgeskab og organisatorisk medlemsskab

Tiden er kommet til at gøre status over ret og pligt. Hvad kan du forvente og forlange af dine medarbejdere, og hvilke rammer skal du til gengæld stille til rådighed for dem. Endnu et kerneområde – og  for de fleste ledere et svært et af slagen – der tit kræver sparring for at finde modet til at sætte snittet helt rigtigt.

Er du klar til servering?

EN GRUND­LÆGGENDE LEDER­UDDANNELSE HVOR DU FÅR FULD OPBAKNING OG STØTTE

Det kræver en indsats at være en succesfuld og vellidt leder – og du har brug for en tæt sparringspartner, der støtter dig i at udvikle mod og kommunikative evner, så formålet med din ledelse er klar.
Du vil hurtigt opleve fordelen ved at have en målrettet, individuel og håndholdt plan for din lederudvikling”

LISE-LOTTE BERG, UDVIKLINGSKONSULENT

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE

En velsmagende 5-retters menu

På Konsulenthuset Berg´s Individuelle Lederuddannelse får du en veltilrettelagt 5-retters menu – ikke blot serveret på sølvfad, men også helt for dig selv.

Uddannelsen adskiller sig fra de andre uddannelser på markedet ved at være 100% individuel, og pensum er udvalgt, ud fra hvad der giver mening for DIG og DIN UDVIKLING.
Det betyder, at det pensum, der for dig er intetsigende i de ellers fine lærebøger, er sorteret fra.

Vi retter kun fokus på det, der giver mening i din situation, og jeg tilbereder stærke teorier og forskningsbaseret viden i en velsmagende cocktail.

Ud over de 5 retter, som er på hovedmenuen, får du på uddannelsen også en appetizer i form af Everything DiSC Management Personprofil, og der dækkes op til afslutningsbal med fokus på fremtiden.

Går du også efter ægte trivsel og effektivitet?

Investér i en bedre arbejdsdag - Lad os tage en snak om ledelse, udvikling og trivsel.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 20 88 87 96, eller via formularen herunder.