Temaindlæg og udviklingsforløb

...når I har brug for ny inspiration og nye input

Konsulenthuset Berg’s sammensætter foredrag, temaindlæg og udviklingsforløb efter jeres behov – både hvad angår indhold, omfang og varighed.

Mine indlæg og udviklingsforløb henvender sig til både arbejdspladser, foreninger og netværksgrupper.

Højaktuelt lige nu er mit indlæg om “Forråelse og feedbackkultur”, hvor vi kommer ind på, hvordan afmagt skaber uhensigtsmæssige handlinger – og hvordan vi kan gøre os umage for at forebygge forråelse ved hjælp af en god feedbackkultur.

Et andet af mine populære temaindlæg er “Hvem er du og hvem er de andre”. Her kommer vi omkring DISC personprofiler, og de fire forskellige profiltyper.

Personlig gennemslagskraft er ligeledes et efterspurgt indlæg, hvor vi sætter lup på de 8 faktorer, der har betydning for vores gennemslagkraft overfor andre mennesker.

Jeg kan desuden anbefale mine foredrag om Ledelse med mod og mening”,  eller Sig nej – når det giver god mening”.

Udviklingsforløbene Optimal udnyttelse af ressourcerne – ledersamarbejde når det er bedst” og Det gode kollegaskab – og det velfungerende team”, er populære forløb og har været en del af mine tilbud i mange år.

Du kan nedenfor læse meget mere om hver enkelte tema. Du er altid velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende snak om jeres behov. 

Bliv inspireret med Konsulenthuset Berg's temaindlæg og udviklingsforløb