Temaindlæg og udviklingsforløb

...når I har brug for ny inspiration og nye input

Konsulenthuset Berg’s sammensætter foredrag, temaindlæg og udviklingsforløb efter jeres behov – både hvad angår indhold, omfang og varighed.

Mine indlæg og udviklingsforløb henvender sig til både arbejdspladser, foreninger og netværksgrupper.

Højaktuelt lige nu er mit indlæg om “Forråelse og feedbackkultur”, hvor vi kommer ind på, hvordan afmagt skaber uhensigtsmæssige handlinger – og hvordan vi kan gøre os umage for at forebygge forråelse ved hjælp af en god feedbackkultur.

Et andet af mine populære temaindlæg er “Hvem er du og hvem er de andre”. Her kommer vi omkring DISC personprofiler, og de fire forskellige profiltyper.

Personlig gennemslagskraft er ligeledes et efterspurgt indlæg, hvor vi sætter lup på de 8 faktorer, der har betydning for vores gennemslagkraft overfor andre mennesker.

Jeg kan desuden anbefale mine foredrag om Ledelse med mod og mening”,  eller Sig nej – når det giver god mening”.

Udviklingsforløbene Optimal udnyttelse af ressourcerne – ledersamarbejde når det er bedst” og Det gode kollegaskab – og det velfungerende team”, er populære forløb og har været en del af mine tilbud i mange år.

Du kan nedenfor læse meget mere om hver enkelte tema. Du er altid velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende snak om jeres behov. 

Bliv inspireret med Konsulenthuset Berg's temaindlæg og udviklingsforløb

Det gode kollegaskab
…og det velfungerende team

Et temaindlæg om tillid og resultater opnået i fællesskab BaggrundKollegasamarbejde er en afgørende faktor, når det handler om trivsel og effektivitet. Samarbejdet mellem kollegaerne afhænger både af den indbyrdes tillid, teamets kultur og kutyme for at løse uenigheder samt den

Læs mere »

DISC personprofiler
…hvem er du – og de andre?

Et temaindlæg om de 4 forskellige persontyper Baggrund Kendskab til menneskers forskellighed er en afgørende faktor for optimal kommunikation, trivsel og samarbejde, og giver en klar fordel i rollen som coachende og støttende part. Personprofilredskabet giver indblik i de fire

Læs mere »

Forråelse og feedbackkultur
…forebyggelse af onde handlinger

Et temaindlæg om afmagt og den enkeltes ansvar Baggrund Tidspres, effektiviseringer, utilstrækkelig ledelse og dårligt samarbejde med pres på det psykiske arbejdsmiljø til følge, er virkeligheden for mange på det pædagogiske specialområde. Forråelse og en amputeret feedbackkultur bliver en uhensigtsmæssig

Læs mere »

Grib ind
…godt kollegaskab uden mobning

Et temaindlæg om hvor du slår igennem og bliver hørt Baggrund Mobning på arbejdspladser er desværre en al for almindelig del af kulturen. Formålet med udviklingsdagene er at være på forkant og sætte spot på mobning på arbejdspladsen. Med temaet

Læs mere »

Tryghedspuljen
…når du har brug for hjælp til jobsøgning

Et individuelt forløb for opsagte kommunale medarbejdere Baggrund Tryghedspuljens giver opsagte kommunale medarbejdere mulighed for at få hjælp i forhold til karriererådgivning og personlig udvikling. Konsulenthuset Berg’s tilbyder et individuelt forløb, der er sammensat ud fra den opsagte medarbejders behov.

Læs mere »