Outplacement

...når du har brug for rådgivning i forbindelse med afskedigelse

Konsulenthuset Berg´s udarbejder i tæt samarbejde med dig som opsagt medarbejder et outplacementforløb og skræddersyr indholdet udfra dit behov.

Et outplacementforløb består eksempelvis af afdækning af dine fremtidige mål og ønsker, personprofilanalyse, coaching og karriererådgivning samt udarbejdelse af en handlingsplan og sparring til ansøgninger, cv og jpobsamtale.

I forløbet kommer vi ligeledes omkring den psykologiske påvirkning, som en forandringsproces har for dig som mennesker, og du får forståelses for de følelsesmæssige reaktioner, der ofte følger med en opsigelse.

Vi sætter fokus på din værdi for en kommende arbejdsgiver og træner dig i at performe i ansøgning såvel som til jobsamtale.

Vi kommer også omkring din personlig gennemslagskraft og egne overbevisninger – og optimerer dine handlinger frem mod dit mål. 

Når virksomhed og arbejdsgiver investerer i et outplacementforløb til opsagte medarbejdere viser virksomheden socialt ansvar og investerer samtidig i virksomhedens fremtidige omdømme.
Det er væsentligt at huske at en afskediget medarbejder agerer som ambassadør for virksomheden
– også efter fratrædelsen. 

En medarbejder kan på eget initiativ eller i samarbjede med lederen eller HR afdelingen indgå i et samarbejde med Konsulenthuset Berg’s omkring et outplacementforløb.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning og kan på min referenceliste læse, hvad andre siger om mit forløb