Om Lise-Lotte Berg

I Konsulenthuset Berg’s ønsker jeg at medvirke til trivsel, effektiv ledelse og godt samarbejder på de danske arbejdspladser.
Trivsel, ledelse og coaching er overskriften for mine udviklingsforløb og sparringstilbud. 

Hvad enten du har brug for individuel sparring, sparring i forhold til teamsamarbejde eller ønsker at måle trivslen i din organisation, så er jeg klar til en dialog med dig om et samarbejde.

Jeg siger, det jeg gør - og gør det jeg siger...Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg

Det betyder, at du kan regne med mig som en troværdig og målrettet rådgiver, der med oprigtig interesse støtter udvikling og trivsel i positiv retning.

Jeg stiftede Konsulenthuset Berg´s i 2010, og jeg er optaget af udbrede “Ledelse med mod og mening”, og jeg bidrager til at ledere tør lede via høj grad af meningsfuld kommunikation.

Mit fokus på psykisk arbejdsmiljø bygger på GAIS trivselsmålinger og de syv arbejdslystfaktorer – der i følge den nyeste forskning – skaber god arbejdslyst, hvad enten du er leder eller medarbejder. Jeg er certificeret GAIS Business Partner.

I forbindelse med teamudvikling tager jeg udgangspunkt i de fem elementer for Det velfungerende team, og sætter spot på de kollegiale relationer og daglige udfordringer.
Her anbefaler jeg DiSC personprofiler som udviklingsværktøj og er certificeret i både Everthing DiSC fra DiSCnordic og Extended DISC fra HR Solution.

Karriererådgivning og outplacement med støtte fra Tryghedspuljen midler er et af mine store arbejdsområder. Her har jeg støttet over 700 opsagte medarbejder videre i nyt job.

Jeg underviser på akademiniveau på Erhvervsakademiet, samarbejder med 23 kommuner og en lang række private virksomheder – og  har 15 år erfaring som konsulent. På mit CV vidner desuden om ansættelse i et af landets største konsulenthuse.

Mine kunder kender mig som den, der stiller skarpt på kommunikation og samarbejde med udgangspunkt i fakta, følelse og behov. Kendetegnet for mig er desuden min medfødte evne til at sætte mig i andres sted og forstå  situationen fra den andens perspektiv.

Jeg er kendt for at sætte lup på sagens kerne og udfordre de eksisterende overbevisninger.

Jeg glæder mig til at uddybe overfor dig!

skalerert portræt.jpg