Job og karriere

...når du har brug for at tale med en om jobbet

Hvem taler du med, når du har brug for at vende dit nuværende job eller fremtidige karrieremuligheder?

Konsulenthuset Berg’s tilbyder at støtte dig i at udleve dine drømme om fremtiden på arbejdsmarkedet.
Det er nemt at blive fanget i begrænsninger, og det kan være svært at sætte et nyt perspektiv på arbejdslivet på egen hånd. Derfor er et karriereudviklingsforløb eller en enkelt karriererådgivningsamtale en god investering i din fremtid. 

Jeg har 15 års erfaring med jobrådgivning og har afviklet over 700 outplacementforløb.
Mine erfaringer som HR- og rekrutteringskonsulent i et af landets største rådgivningsfirmaet er naturligvis i spil, når jeg drøfter jobsamtale og formulering af ansøgning med med dig.

Du kan læse mere om mit Outplacementforløb og karriererådgivning med midler fra Tryghedspuljen, og kan også i mine referenceliste finde udtalelser fra nogle af dem, der allerede har gennemgået et forløb