Tryghedspuljen for opsagte kommunale medarbejdere

“Efter en fejloperation i mit knæ, og efterfølgende opsigelse fra mit job som dagplejer, blev jeg via Tryghedspuljen tilbudt udviklingsforløb med Lise-Lotte. Et forløb som har givet mig utroligt meget, og har rykket mig langt. I første omgang kom feedbacken på min DISC profil. Jeg syntes jo det er en utrolig god metode, til at lære lidt om hvor man er henne, hvad det er man er høj på, og hvilket område man har mest kompetence til at bevæge sig indenfor. Jeg var i den situation at jeg slet ikke vidste hvilken retning jeg skulle søge i, da jeg fysisk slet ikke længere kan håndtere hårdt arbejde. Med udgangspunkt i min DISC profil, havde Lise-Lotte og jeg nogle utrolig gode og givende samtaler, hvor jeg er blevet rigtig meget klogere på, i hvilken retning jeg skal søge.
Sammen har vi udviklet det helt perfekte CV og ikke mindst en helt perfekt ansøgning, som jeg er helt sikker på, nok skal bane vejen til mit drømmejob. Lise- Lotte har hjulpet mig til at finde vejen til min fremtidige karriere, hun har givet mig troen på, at det nok skal lykkedes, og ikke mindst har samtalerne styrket min selvtillid. Nu er jeg helt klar til at tage ud til jobsamtaler, selv med mit handicap, og ikke mindst glæder jeg mig super meget, til min fremtidige plads i erhvervslivet igen.”

Heidi Bøttcher Larsen - Opsagt dagplejer Billund Kommune